over ons

Meet the team

Thomas van der Werf

Allround Medewerker Composiet

Thomas is na zijn stage blijven plakken en heeft zo al heel wat meters gemaakt in onze loods. Naast zijn studie Scheepbouwkunde in Leeuwarden, werkt hij 3 dagen bij ons. Als hij niet in onze loods te vinden is, is hij bezig met zijn eigen boot. Hij kocht een oude vervallen reddingssloep die hij een complete refit gaf. Met mooi weer kun je hem hierin tegenkomen met een groep vrienden op de Friese meren.

Jellie Boschma-Schriemer

Allround Medewerker

Jellie is gekomen als vervanger voor onze schoonmaakster tijdens haar zwangerschapsverlof. Toen er in die periode wat handen tekort waren, was het al gauw duidelijk dat Jellie ook in de werkplaats haar mannetje staat. Teflon en Prepreg plakken vindt ze het leukste om te doen. Vooral het precieze priegelwerk is haar specialiteit. In haar vrije tijd geniet ze van het leven op de boerderij en maakt ze prachtige natuurfoto’s. In de zomer gaat ze graag op pad met de motor of een tocht met de sloep over de Friese wateren.

Lance Tijhuis

Werkvoorbereider/ tekenaar

Als we een opdracht binnenkrijgen is Lance de eerste die aan de slag gaat. Hij ontwerpt om het uiteindelijke product heen een mal. Van de mal maakt hij vervolgens een spantenpakket wat verwerkt wordt op de CNC frees. Als het werk op de frees ligt, maakt Lance de werkinstructie voor de mannen van de werkplaats. Lance is tijdens het project de man van de maten en kan alle informatie halen uit de 3D modellen. In zijn vrije tijd is hij graag op pad met zijn motor. Zijn droom is om ooit een wereldreis te gaan maken op de motor.

Bert Bosma

Allround Composiet medewerker en voorraadbeheerder

Toen Paul in 2006 zijn eerste stage deed bij de roeiwerf, was Bert zijn begeleider. Twaalf jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is Bert bij ons komen werken. Een echte vakman met veel ervaring. Van mal bouwen tot lamineren alles heeft hij in de vingers. Bert is heel sociaal, zorgt voor een goeie sfeer in ons team en begeleid met veel geduld onze nieuwe medewerkers of stagiaires. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de algemene spullen, zoals handschoenen, rollers, schuurpapier ect. aanwezig zijn in het magazijn. In zijn vrije tijd gaat Bert graag met zijn boot het water op, gaat hij vissen, de natuur in of op pad met zijn metaaldetector.

Djessica Zwaga

Schoonmaakster

Djessica is onze schoonmaakster en is 1 dag in de week in ons bedrijf te vinden. Naast het schoonmaken en aanvullen van de kantine is ze ‘s middags in de werkplaats te vinden voor diverse klusjes. Het schoonmaken en smeren van de CNC Machine, het bijhouden van de machinale of bijvoorbeeld het labelen van producten in het magazijn. Een echte aanpakker en een manusje van alles waar we erg blij mee zijn. In haar vrije tijd is ze graag op het water te vinden bij het Skutsjesilen of het zeilen in een GWS schouw.

Paul Dijkstra

Directeur

Paul wist al vroeg wat hij later wilde, boten bouwen. Op zijn 16de bouwde hij tijdens zijn opleiding een wedstrijdzeilboot, een Schakel. Vanaf 2006 werkt hij met composiet, eerst in de roeiboten later in de composiet bootcasco’s. In 2012 is hij voor zichzelf begonnen als freelancer en sinds 2014 gevestigd in Uitwellingerga onder de rook van Sneek en werkt hij niet meer alleen. In zijn vrije tijd gaat Paul graag op pad met zijn camper om aan zeilwedstrijden mee te doen in de Musto Skiff en Soloklasse. Paul zijn grote droom is om een Imoca 60 te bouwen, deze klasse zeilt in de Vendée Globe en Ocean Race.

bekijk ook