werken bij

werken bij

Paul Dijkstra Composites

werken bij

Paul Dijkstra Composites

Paul Dijkstra Composites is opgericht in 2012 en bestaat meer als 10 jaar. Paul is gestart in zijn eentje maar ondertussen hebben we een gezellig team van 17 mannen en vrouwen met een diverse achtergrond. In Nederland is er geen opleiding die aansluit op de one off composietbouw, daarom hebben de meeste teamleden het vak bij ons geleerd.

Wat we doen

Bij PDC maken we one off composiet bootcasco’s en onderdelen. Ongeveer 75% van de composiet casco’s en onderdelen worden gebouwd met Carbon. We werken met de nieuwste technieken als sprint en prepreg, schone bouwmethodes voor een gezond werkklimaat. Omdat we one off’s bouwen, maken we voor iedere boot een nieuw plan. We gaan met de tijd mee en verdiepen ons in duurzamere producten. Dit maakt het werk erg afwisselend maar het vraagt ook het nodige denk werk van ons team. Naast het bouwen van producten uit composiet maken we ook mallen voor andere bedrijven die hier zelf one- off producten uit maken.

video

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Bekijk hier het filmpje van het 17m jacht wat we momenteel aan het bouwen zijn.

Wanna Join our Team?

Omdat PDC blijft groeien zijn we vaak opzoek naar nieuwe leden voor ons team op de werkvloer. We hebben de mogelijkheid om je hier binnen het bedrijf op te leiden, maar ook met ervaring ben je uitgenodigd om te solliciteren. Opleiding en diploma’s zijn voor ons niet zo belang. Het willen werken met je handen wel.

vacatures

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

bekijk ook