Terugblik op 2023

En dan is het ineens alweer zover, de laatste werkdag van het jaar. Het voelt alsof we 1x geknipperd hebben en het jaar is alweer voorbij. Maar als we naar de projecten kijken die we hebben gedaan, dan kunnen we alleen maar ontzettend trots zijn op hoe dit jaar is verlopen.

Voor ons geldt zeker als hoogtepunt de oplevering van de 17m. Een fantastische project waarmee we de (composiet)wereld konden laten zien waar we toe in staat zijn. Geen geheimhoudingsplicht waardoor we prachtige filmpjes hebben kunnen maken en jullie hebben kunnen meenemen in het project.

Ook de nieuw ontwikkelde bouwmethode van de Eagle 46 was een bijzonder moment. Na jaren van ontwikkeling in is het fantastisch dat we deze kans gekregen hebben om het ook werkelijkheid te kunnen maken.

Naast deze 2 vernieuwende projecten hebben we  onder de naam PD-Racers maar liefst 6 oceaan roeiboten gebouwd en 4 O-jollen. De Oceaan roeiboten zijn er nog een aantal in opdracht. Voor de O-jol geldt dat we momenteel geen capaciteit hebben om hiermee verder te gaan.

In totaal staat de teller op maar liefst 14 bootcasco’s opgeleverd dit jaar.  Stuk voor stuk prachtige projecten waarbij de klant met een blij gezicht de deur uitging. We sluiten het jaar af met een mega mal, weer een project wat bijzonder is maar dan vooral qua grote.

We zijn dan ook ontzettend blij met ons team en zullen we vanavond met zijn allen nog even proosten op dit fantastische jaar waarna we even de deuren sluiten om op 2 januari weer met frisse moed aan 2024 te beginnen.

Namens team PDC

Recente berichten