Zaterdag 9 september Open werkplaats

 

 

 

Volgende week 9 september is het zover 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐖𝐞𝐫𝐤𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭s tijdens Kom mar del yn Top en Twel
Altijd al willen weten hoe je van carbon matten uit de diepvries naar een stijve carbon boot gaat? Wij leggen het je graag uit. Er een carbon tender en een dek van een zeiljacht in aanbouw. Daarnaast laten we je graag de reeds gebouwde Solo en O-jol van PD-racers zien.
In de werkplaats vind je een door ons gebouwde Oceaan Roeiboot van de Ocean Rowing Company en de mallenset die we hiervoor gebruikt hebben. Benieuwd hoe het is om de Oceaan over te roeien? Stel je vragen aan Oceaan roeier en meervoudig wereldrecordhouder Mark Slats, die altijd wel een mooi verhaal klaar heeft.
Om 13.00 tot 13.30 hebben we voor de deur bij PDC een optreden van Undercover Duo. De gehele dag staat er op het parkeerterein de foodtruck van Lokaal 55 met gratis koffie, thee en limonade en zijn er hapjes te proeven van de koks.
Onze buren Friesland autochade Herstel en JB Interieur-& Meubelbouw zijn ook geopend. Langs de kade aan het Prinses Margrietkanaal vind je een duwboot van Nautic plus. In het dorp zijn er met een treintje nog 23 andere locaties te bezoeken.
Kortom een compleet dagje uit in Top en Twel. Komen jullie ook? Komme jo ek del yn Top en Twel?

Recente berichten